Fată de 13 ani lovită de o locomotivă, dusă cu elicopterul la Iași

O fetiţă în vârstă de 13 ani a fost accidentată, marţi seara, de o locomotivă în Gara CFR Bacău.

Reprezentanții Spitalului de Copii au declarat că momentan se intervine chirurgical și se încearcă salvarea membrului inferior.

„Este un politraumatism prin accident feroviar, internat pe ATI Chirurgie Plastică. Este o intervenție multidisciplinară” – dr. Tamara Roșu, medic-șef UPU și purtător de cuvânt al Spitalului de Copii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat că fetiţa ar fi încercat să treacă liniile ferate prin loc nepermis.

„Poliţiştii au stabilit că o minoră de 13 ani, din Bacău, ar fi traversat liniile de cale ferată trecând prin trenul oprit la linia a doua, după care ar fi escaladat gardul despărţitor al celor două linii şi, fără să se asigure, ar fi sărit în gabaritul liniei întâi, moment în care a fost surprinsă şi accidentată de locomotivă. La faţa locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat tinerei îngrijiri medicale şi a transportat-o la spital. Ulterior, a fost transportată cu un elicopter la o unitate medicală din Iaşi”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Aflați amănunte de pe agerpres.ro.

Lasa un comentariu