Expoziție de autorulote în acest week-end la Palas

Mai multe modele de autorulote vor putea fi văzute de astăzi și până duminică seara expuse la Palas. Persoanele care își fac planuri de vacanță sau doresc să achiziționeze una, au ocazia să vadă și să afle detalii.

„Autorulotele se pot conduce cu carnet categoria B. Noi cerem doar o experiență de câțiva ani de condus, pentru cei ce doresc să plece în vacanță cu autorulotele. noastre. Îi așteptăm pe cei interesați, să le răspundem la toate întrebările din domeniul rulotismului”, ne-a spus Manole Zaharia de la SMILEY CAMPER.

Expoziție de autorulote în acest week-end la Palas

Călătoria cu autorulota devine din ce în ce mai populară în rândul ieşenilor. Infrastructura de campinguri din România s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Destinații favorite pentru rulotiștii români sunt Grecia, Austria, Italia sau Franța.

De asemenea puteți găsi autorulotele pe www.smileycamper.ro sau pe Facebook: @smileycamper.

Citește și Eveniment: ApaVital va începe să furnizeze apă în Republica Moldova.

ApaVital va începe să furnizeze apă în Republica MoldovaLocalităţi din patru raioane moldoveneşti vor fi alimentate cu apă din România. Managerul ApaVital a declarat că ,,este un eveniment istoric”.

Guvernele României şi Republicii Moldova au semnat ieri un acord care reglementează construirea de apeducte între cele două state. ApaVital devine primul operator regional transfrontalier din România, precizează un comunicat al societăţii de apă.

ApaVital va începe să furnizeze apă în Republica Moldova. Apeductele subtraversează Prutul. Atfel, localităţi din patru raioane moldoveneşti (Nisporeni, Ungheni, Glodeni şi Făleşti) vor fi alimentate cu apă din România. Apa potabilă provine de la staţia de tratare de la Chiriţa, care este alimentată din Prut.