Durere și lacrimi la moartea unei profesoare tinere din Iași, care a fost răpusă de COVID

O profesoară din Iași de la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” s-a stins din viață miercuri, 17 noiembrie, la doar 40 de ani. Colegii săi de breaslă o plâng.

Astăzi, 17 noiembrie 2021, soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă, Oana Mandache, profesor economist, Catedra de Turism și Alimentație Publică, din cadrul Colegiului Economic ”Virgil Madgearu”, Iași.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la Cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Am cunoscut cu toții un chip luminos și un suflet plin de frumos, o energie care mișca spre bine totul în jur. Un profesionist desăvârșit, iubită de toți elevii și colegii, o luptătoare până la ultima suflare. O să ne-o amintim întotdeauna dăruindu-se atât școlii, cât și familiei, căutând să lucreze cu timp și fără timp spre a-și împlini datoria de mamă, de profesor, de OM.

În acest univers al tristeții, ne rămân doar stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Nu avem cuvinte, nu găsim înțeles, dar știm că bunul Dumnezeu ne va întări pe toti și ne vom îmbărbăta la gândul că, vii sau adormiți, ai Domnului suntem. Durerea ne pătrunde în adâncul ființei pentru că așezăm în brațele Tatălui Ceresc un suflet drag nouă, care să însenineze Cerul.

Să te odihnești în pace, scumpă Oana, să ne fii lumină, să ne trimiți tuturor mângâiere!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a liceului.

Oana Mandache a pierdut lupta cu virusul în urma infecției provocate de COVID-19. Familia și colegii sunt devastați de pierderea suferită, publicând mai multe mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Ea împlinise 40 de ani săptămâna trecută, pe 10 noiembrie.

Lasa un comentariu