Doi şobolani mănâncă dintr-un covrig pe raftul unui supermarket. Reacția magazinului: „Nu putem controla sursele externe”

Doi şobolani mănâncă dintr-un covrig pe raftul unui supermarket. Imagini revoltătoare au fost surprinse într-un supermarket din Sectorul 1 al Capitalei. 

Magazinul a fost închis de ANSVSA și amendat cu 10.000 de lei. Măsura este în vigoare până când se va efectua o deratizare completă, apoi ANSVSA va trimite din nou o echipă să verifice. ANSVSA s-a autosesizat ca urmare a apariției fotografiei în spațiul public.

Doi şobolani mănâncă dintr-un covrig


Conducerea supermarketului și-a cerut scuze față de clienți și a decis să închidă magazinul pentru deratizare. Asta deși, spun reprezentanții supermarket-ului, folosesc frecvent tot felul de soluții pentru îndepărtarea dăunătorilor, iar ultima dată se făcuse deratizare cu doar o zi mai devreme.

„Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla”, a transmis compania într-un comunicat.

De mai multe săptămâni, Sectorul 1 are de suferit de pe urma unui scandal izbucnit între Primărie și societatea de salubrizare Romprest, care refuză să ridice gunoiul invocând restanțe de plată. Deșeurile s-au adunat pe străzile din Sectorul 1 și riscă să devină un pericol epidemiologic.

În urma acestei crize, Garda de Mediu a amendat atât Primăria Sectorului 1, cât și societatea Romprest și a controlat totodată și celelalte primării ale Bucureștiului, constatând nereguli crase. O soluție a conflictului întârzie însă să apară și cei care au de suferit sunt în primul rând locuitorii.

Lasa un comentariu