Doi ieşeni, prinşi după ce au furat peste o tonă de bere. Furau baxurile cu tomberonul

Doi ieşeni, prinşi după ce au furat peste o tonă de bere. Furau baxurile cu tomberonul. La data de 4 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Iaşi, în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada 31 iulie – 2 august a.c., doi bărbaţi ar fi pătruns într-un depozit din municipiul Iaşi şi ar fi sustras mai multe baxuri de bere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

Doi ieşeni, prinşi după ce au furat peste o tonă de bere

 În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe bunuri. De asemenea, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 5 august a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările continuă. Bărbații locuiesc lângă depozitul de bere și ar fi obișnuit sa sustragă berea cu ajutorul unui tomberon. Peste 1 tona de bere ar fi fost sustrasă de cei doi.

Citește și Un șofer a omorât un pieton și a fugit de la fața locului. Acesta a fost identificat după urmele de la locul accidentului.

Lasa un comentariu