Detalii șocante în cazul tragediei din Bacău, după ce un bărbat și-a înecat copii într-un râu

Sursa foto: Antena3

Detalii șocante despre cazul celor doi copii înecați de tatăl lor într-un râu din județul Bacău. Mama acestora a declarat că bărbatul avea probleme și a fost internat la psihiatrie.

”Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec.
Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie.
Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat. Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta.
Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. 
Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. 

Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii care au fost înecați de tatăl lor într-un râu.

Potrivit IPJ Bacău, la ora 13:26, un echipaj de politie a ajuns la fata locului si i-a observat pe cei doi minori in apa ( Barajul Berești – Racăciuni ). Polițiștii au intrat imediat in apa pentru a-i scoate si le-au aplicat manevrele de resuscitare. Din nefericire cei doi minori au decedat. La fata locului a sosit si ambulanta însă manevrele de resuscitare au continuat fără succes. Este vorba despre o fetiță de 5 luni si un băiețel de 4 ani.

Bărbatul nu a fost găsit. In acest moment , polițiștii și pompierii îl caută atât în apă cât și pe uscat.

Sursa: Antena3

Citește și Un bărbat și-a aruncat copiii într-un lac de acumulare după un conflict cu soția

Lasa un comentariu