De azi se va intra în oraș obligatoriu pe şoseaua Păcurari. NU mai putem intra direct pe Canta

Astăzi se închide strada Luca Arbore, de la intrarea în oraş până la Rond Canta. Lucrările ar putea dura până la începerea anului şcolar.

Constructorii vor relua lucrările de modernizare a străzii Luca Arbore, în zona Canta, paralel cu linia ferată. Ca urmare, începând de astăzi aici vor fi instituite restricţii de trafic. Vizat este tronsonul de la ieşirea din oraş, cuprins între rond Canta şi bretelele de acces spre şi dinspre şoseaua Păcurari. Restricţiile urmează a fi ridicate până la reluarea cursurilor şcolare.

Lucrările fac parte dintr-un program care include şi modernizarea străzilor Viticultori, I.I. Mironescu, Roşcani, Ţicăul de Jos, Timpului, Şt. O. Iosif şi Dochia. De asemenea, se alătură şi supralărgirea bulevardului Tudor Vladimirescu. Contractul presupune realizarea de lucrări pe o lungime totală de străzi de circa 7 kmi, cu o durată de execuţie care variază între opt şi 14 luni. 

Mai multe aflați aici.

Citește și Jumătăți de mașină după o coliziune în lanț între Lețcani și Podu Iloaie.

Traficul s-a desfășurat cu mare dificultate astăzi între Lețcani și Podu Iloaie. Trei mașini au fost impicate într-un accident, toate autoturismele fiind grav avariate. Una a ieșit în decor, iar alta zace în mijlocul străzii fără partea din față. În plus unul dintre șoferi era băut.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare între mașini. Între Lețcani și Podu Iloaie, pe sensul de mers dinspre Iași, șoferul unei Skoda s-a apropiat prea mult de Skoda din fața sa pe care a lovit-o. Mașina tamponată a ricoșat pe sensul opus și s-a izbit frontal de un Ford care circula regulamentar.