Cum influențează echinocțiul de primăvară zodiile?

Echinocțiul reprezintă perioada din an în care ziua și noaptea devin egale până în data de 21 iunie, când va avea loc solstițiul de vară. Anul acesta echinocțiul de primăvară a avut loc sâmbătă, 20 martie 2021, la ora 11:37.

Influențează acesta starea de spirit a zodiilor?

În această zi în care Soarele intră în Berbec, avem o legătură profundă nu doar din punct de vedere simbolic, ci și energetic. Echinocțiul marcează puterea dualității, chemarea la echilibru și transformarea interioară și exterioară către regenerare, renaștere, prosperitate și armonie.

Preț de câteva săptămâni, cele 12 zodii sunt influențate de această perioadă.

Berbecii învață să privească partea bună a lucrurilor, privind problemele ca pe niște provocări și crizele ca pe schimbări în bine. Astrele îi îndeamnă să fie pozitivi pentru se a putea bucura de viitorul apropiat.

Tauriilor li se garantează succes atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, dacă nu se vor grăbi și își vor seta propriul ritm. Cu atenție și perseverență, acești nativi pot obține ce își doresc.

Gemenii învață să fie mai hotărați, să nu înceapă ceea ce nu pot termina și să termine ceea ce deja au început. Timpul este prețios, iar acești nativi vor trebui să-și aleagă prioritățile pentru ca ceea ce fac să fie productiv, nu inutil, având în vedere că dispun de multe abilități, resurse și puteri. Perioada ce urmează este de relaxare, remodelare și revenire.

Racii dau peste noi începuturi, multe lucruri care nu au avut răspuns în trecut se clarifică, deciziile amânate pot fi luate. Gândurile se vor limpezi, însă la nivel de comunicare vor exista probleme, cu toate acestea, aceștia reușesc să cucerească o persoană ce contează. Atenție celor ce lucrează în echipă!

Leii vor trebui să armonizeze relațiile cu cei dragi și cu partenerul de viață. Deși va urma o perioadă plină de aventuri, romantism, astrele recomandă ca aceștia să se focuseze și pe carieră pentru că o vor neglija

Fecioarele trebuie să se ocupe mai mult de ele, să se relaxeze și să se răsfețe. Acum au prilejul să controleze lucrurile pe care simțeau că nu le-au setat ele însele. Calmul, armonia și echilibrul vor conta în viața profesională ce o vor organiza, și în viața personală unde se regăsesc alături de cei dragi.

Balanțele vor putea face ceea ce au simțit că nu puteau, vor găsi soluții și se vor dezvolta pe plan profesional. Căutați compania prietenilor și a familiei, petrecând mult timp cu aceștia pentru a vă echilibra emoțiile și pentru a scăpa de griji.

Scorpionii reflectă la viața personală și la sănătate. Vor merge la medici, terapeuți pentru a rezolva problemele cu care se confruntă de ceva timp, vor îmbunătăți stilul de viață, vor încerca să țină dietă și să facă mișcare. Unii vor lucra la aspectul fizic sau se vor îndrepta spre vindecarea rănilor emoționale și dezvoltarea personală. Perioada ce va urma va fi un prijel de îmbunătățire.

Săgetătorii o să treacă prin diverse stări, vor avea crize emoționale și claritate în gânduri, pe de altă parte. Simt nevoia de o schimbare și trebuie să aibă curaj. Astrele îi îndeamnă să ia mai rapid o decizie.

Capricornii au parte de aspecte pozitive pentru viața profesională, Echinocțiul dăruindu-i putere de muncă și hotărâre, dar și poftă de distracție. Cei singuri își vor găsi sufletul pereche. Se recomandă ca aceștia să aibă grijă la ceea ce vorbesc, bârfele și minciunile se pot întoarce împotriva lor.

Vărsătorii sunt încurajați să profite de situație, având parte de lucruri bune în viitorul apropiat. Deși unele aspecte necesită mai multă răbdare, nativii o vor avea din plin. Se recomandă să nu vorbească din impulsivitate, tratând fiecare situație cu calm, având probleme la nivel comunicațional.

Peștii vor trebui să își asume anumite responsabilități, deși vor exista frământări legate de bani, proiecte de viitor și cheluieli ce nu pot fi amânate. Vă gândiți ca în timpul propus să finalizați anumite acțiuni, să economisiți și în același timp să faceți rost de venituri suplimentare. Astrele garantează noroc, iar cei dragi și partenerul de viață vă vor susține.

Editor: Lavinia Irimieș

Lasa un comentariu