Cosmin Diacu: ”Cum să mai merg în casa mea, plină de victoriile noastre? (…) Vino înapoi.” Mesajul emoționant a copilotului lui Adrian Răspopa

Pe 4 septembrie, lumea motor-sportului pierdea un nume important. În timpul Probei Speciale 2, maşina în care se afla echipajul format din Adrian Răspopa şi copilotul Cosmin Diacu a intrat într-un cap de pod, la Hadâmbu, după care a avut o ieşire violentă în decor. În urma accidentului, pilotul a rămas încarcerat, iar copilotul a ieşit singur din maşină.

În zadar s-au chinuit medicii, preț de două ore, să-l readucă la viață, căci pilotul nu a mai putut fi salvat, lăsând lacrimi și suspine în urma lui.

Vizibil afectat, copilotul lui Adrian Raspopa, Cosmin Diacu, a postat pe rețelele de socializare un mesaj de-a dreptul emoționant:

„Mulți prieteni plâng. Fanii noștri știu că NICIODATĂ nu va mai fi la fel. Eu, C. Diacu, acum nr. 8 de concurs, vă spun ceva. În afară de soția lui Adrian Răspopa, Luiza, care a avut drept de veto lângă el mereu, Cozo, copilotul lui, i-a fost alături 14 ani.

Bune, rele, bucurii, lacrimi – bucuroși le-am dus pe toate. Astăzi nu mai sunt bucuros. Pilotul, prietenul, confidentul, prostul, fratele și rostogolul meu a ales să încheie en fanfare, în stil de campion, raliul vieții lui, cursa de final. Fără un cuvânt, doar o strângere de deget.

Voi nu știți ce înseamnă să pierzi o jumătate. Adi a fost pur sângele meu de curse și eu am fost cravașa lui. Mă asculta, ca de obicei, dar a vrut să fie nărăvaș. Prietene drag, nu era rândul tău. De doi ani m-a părăsit iubita, anul trecut tata. De trei ori. Nu era rândul tău. Așa mi-ai promis. La ce bune amintirile noastre și că eram legende de nebunie. Ai uitat că îmi datorezi o bere pe plajă?

Ne-ai lăsat aici și acum ce? Cum să mai merg în casa mea, plină de victoriile noastre? (…) Vino înapoi. Mai avem trei probe. Adi, o să mor încet, pentru că tu ai murit. Chapeau, my champ, my brother! Îți mulțumesc pentru tot!”, a scris Cosmin Diacu in postarea sa.

Sursa: Știrea de Iași

Citește și Satu Mare este județul cu cea mai mare rată de infectare din țară

Lasa un comentariu