Corpul de control, din nou la Spitalul de la Lețcani

Corpul de Control al presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, va verifica legalitatea documentelor privind efectuarea serviciilor de mentenanta la Spitalul modular de la Letcani cat si activitatea Directiei de Paza.

După apariția în spațiul public a unor informaţii că serviciile de mentenanță de la unitatea mobilă din Lețcani sunt realizate de o firmă care ar aparţine fostului şef al CJ Iaşi, Costel Alexe a hotarat sa trimita Corpul de Control. Pe de altă parte, în ultima perioadă s-ar fi permis accesul în spital a unor persoane neautorizate.

Costel Alexe, președinte CJ Iași

”În urma informațiilor apărute în spațiul public cum că la spitalul de la Lețcani, firma fostului președinte Maricel Popa ar asigura serviciile de mentenanță și reparații, mi se pare firesc să elucidăm acest lucru având în vedere că anumite autorități aveau voie să intre în spital și alte persoane fizice nu, sau invers. Am decis să trimitem Corpul de Control de la Consiliul Județean către Direcția de Pază pentru a verifica cele apărute în spațiul public.

Alina Popa, directorul Agenţiei Euronest, posesor al Spitalului de la Leţcani nu a confirmat nimic din cele spuse de președintele CJ.

Alina Popa, director executiv ADI Euronest

”Am ascultat informațiile comunicate de domnul președinte Alexe și vă pot asigura că nu există un contract, o plată, sau o factură, nici un fel de relație între Asociația Euronest și vreo firmă administrată sau care să aibă legătură cu domnul Maricel Popa. Paza la spital este asigurată de Direcția Județeană de Pază din subordinea Consiliului Județean Iași.

Alina Popa a mai precizat că, după data de 20 sau 21 martie nu a mai avut nimeni acces în spital fără știrea proprietarului.

Lasa un comentariu