Clotilde Armand, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Problema nu este la premier, ci la preşedinte”

Clotilde Armand, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Problema nu este la premier, ci la preşedinte”.

Clotilde Armand a publicat un mesaj pe Facebook. Aceasta îl acuză pe preşedintele Iohannis că a acceptat revocarea ministrului Justiţiei şi sugerează că decizia are legătură cu numirea procurorilor.

Clotilde Armand, atac la adresa lui Klaus Iohannis

Problema nu este dl. Cîţu. Problema este dl. preşedinte Klaus Iohannis. Sincer, nu ştiu de ce nu vine preşedintele României astăzi în faţa naţiunii să explice românilor şi partenerilor de guvernare de ce l-a demis pe ministrul Justiţiei unilateral. Aşteptăm din partea d-lui preşedinte să ne explice această decizie. Să ne spună de ce revocarea nu are nicio legătură cu faptul că Stelian trebuia să anunţe lista candidaţilor pentru şefia DIICOT”, a spus Clotilde Armand.

Reprezentantul USR PLUS a continuat acuzaţiile şi a pomenit despre întâlnirile de la Grivco şi despre USL. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi ordinul de revocare a ministrului Justiţiei, Stelian Ion. Şeful statului a semnat şi ordinul de desemnare cu statut interimar în fruntea ministerului a lui Lucian Bode.

Citește și Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea Codului de procedură penal.

Președintele Klaus Iohannis a semnat în cursul zilei de miercuri mai multe decrete printre care se numără și decretul pentru promulgarea Legii privind Codul de procedură penală. Ce modificări au fost aduse și ce prevede proiectul?

Administrația Prezidențială informează că în cursul zilei de miercuri, șeful statului a semnat trei decrete importante. Printre acestea se numără cel pentru promulgarea Legii privind Codul de procedură penală, decretul pentru promulgarea legii privind aprobarea ordonanței de urgență pentru modificarea unor acte normative, dar și decretul privind eliberarea din funcție a unui procuror din Pitești.

„Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 12 mai 2021, următoarele decrete:

Lasa un comentariu