Cine sunt victemele tragediei de la „Victor Babeș” care au murit după ce s-a oprit oxigenul în unitatea mobilă de terapie intensivă

Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a deschis o anchetă după tragedia de la „Victor Babeș”, când trei pacienţi internaţi în unitatea mobilă de Terapie Intensivă au murit. Oamenii legii au făcut cercetarea la faţa locului, iar pentru a fi continuate cercetările, unitatea mobilă a fost sigilată. Cadavrele au fost ridicate şi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.

„În unitatea de terapie intensivă mobilă au fost identificate cadavrele a trei persoane, femei, cu vârstele de 84 de ani, 74 de ani şi respectiv 63 de ani. Din primele date a rezultat faptul că în după amiaza de 12 aprilie, alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor aferente unităţii de terapie intensivă mobilă ar fi înregistrat disfuncţionalităţi, fiind întreruptă alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor”, transmite, marţi, Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Lasa un comentariu