Campanie de donare de sânge în schimbul biletelor la UNTOLD, inclusiv la Iaşi

Și pentru ediţia din 2021, organizatorii UNTOLD lansează o campanie de donare de sânge. Doritorii pot obţine bilete gratuite la festival în schimbul acţiunii de donare.

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Netwok, iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a şaptea ediţie a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an, campania se desfăşoară în perioada 17 iulie – 5 septembrie în toate centrele de transfuzii din ţară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 oraşe mari din România”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de organizatori”, conform AGERPRES.

Potrivit sursei citate, cei care donează sânge la caravana mobilă şi se înscriu în baza de date „Şi Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD şi tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România.

De asemenea, cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secţiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat, vor ataşa o poză cu adeverinţa de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziţionarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca.

Lasa un comentariu