Bătălie mare pentru postul de manager al Institutului Socola. Trei dintre candidați au fost respinși

Bătălie mare pentru postul de manager al Institutului Socola! Trei dintre cei șase care și-au depus dosarul de candidatură pentru postul de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași nu au trecut de proba verificării dosarelor de înscriere.

Bătălie mare pentru postul de manager al Institutului Socola

Este vorba despre Liliana Chelaru, cadru didactic UMF, care nu are examenul medical de specialitate atașat dosarului, Vasile Rusu, jurist în cadrul DSP Iași, care nu este absolvent al unor cursuri de perfecționare în management sanitar, dar și fostul chestor de poliție, Ioan Scripniciuc, care, la fel, nu este absolvent al unor cursuri de perfecționare în management sanitar. Prin urmare, în momentul de față, mai sunt doar trei candidați în cursa pentru fotoliul de manager: prof.dr. Roxana Chiriță, de la UMF Iași, fostul manager Bogdan Șaramet și Cristina Dobre, care a fost manager în trecut la Maternitatea „Elena Doamna” și Spitalul de Recuperare. Cei trei respinși pot depune contestații după afișarea acestor rezultate preliminarii. Mai multe detalii și reacții în ediția de mâine a „Ziarului de Iași”.

Sursa: ZDI

Citește și Sunt șase candidați pentru concursul de manager la Institutul de Psihiatrie Socola.

Sase candidati au depus dosarele de concurs pentru postul de manager la Institutul de Psihiatrie Socola.
Printre ei se afla Bogdan Saramet, demis de catre ministrul Sanatatii in luna iulie a acestui an. Cei care trec de proba verificarii dosarelor vor sustine proiectul de management pe 6 decembrie. Iar pe 9 decembrie se vor afisa rezultatele finale ale concursului.

Lasa un comentariu