Bărbat prins în flagrant în timp ce ridica un colet cu două kilograme de substanţe psihoactive

Un bărbat din Iaşi a fost prins în flagrant, în Bucureşti, în timp ce ridica un colet cu două kilograme de substanţe psihoactive, marfa fiind expediată din Ţările de Jos.

Ieri, 19 iulie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au prins în flagrant un bărbat, care ar fi ridicat un colet cu 2 kilograme de substanţe susceptibile, ce aveau efecte psihoactive.

Bărbat prins în flagrant în timp ce ridica un colet cu două kilograme de substanţe psihoactive

Din cercetări a reieșit că bănuitul ar fi comandat substanțe psihoactive, pe care ar fi urmat să le comercializate în orașele București și Iași.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea sa, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Iaşi, cu propunere legală. Cantitatea de substanţe psihoactive ar fi putut duce la obţinerea unor profituri ilicite de peste 1.000.000 de lei.

Cercetările continuă, pentru derulare de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie.

Citește și Femeia găsită într-un sac de gunoi, cu o funie la gât, este în continuare la Terapie Intensivă.

Femeia de 40 de ani găsită înfăşurată într-un sac de gunoi în scara unui bloc din Suceava este în continuare la Terapie Intensivă. Medicii spun că este un miracol că mai este în viaţă, după ce a fost bătută până la leşin.

Victima este internată în Spitalul Județean Suceava, dar prognosticul este rezervat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie, dar ancheta se poate extinde, iar acuzațiile pot fi de tentativă de omor.

Lasa un comentariu