Bărbat care livra mâncare, amenințat cu un cuțit. Tâlharii i-au furat alimente de 200 de lei

Un bărbat care livra mâncare a fost tâlhărit pe stradă, în Râmnicu Vâlcea. Trei tineri l-au amenințat cu un cuțit și l-au deposedat de toate preparatele pe care trebuia să le livreze.

Trei tineri cu vârste între 18 şi 14 de ani au fost reţinuţi pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Râmnicu Vâlcea precizează polițiștii într-un comunicat remis Agerpres. Curierul avea asupra lui pachete cu alimente care valorau 200 de lei.

„La data de 29 martie, poliţiştii au reţinut trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, bănuiţi că ar fi deposedat de bunuri, prin acte de violenţă, în cursul nopţii, un bărbat de 43 de ani, în timp ce acesta livra mâncare, la o adresă din municipiu. În fapt, poliţiştii au fost anunţaţi în cursul nopţii, de dispecerul unei firme de catering, cu privire la faptul că unul dintre livratori, în timp ce livra o comandă de 200 de lei, ar fi fost deposedat de alimente, de către trei tineri, fiind ameninţat cu un cuţit” se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Cei trei tineri au fost identificaţi de poliţişti la scurt timp de la sesizarea incidentului, asupra lor fiind găsite şi alimentele.

Sursa: ProTV / Agerpres

Lasa un comentariu