Autoturism cu tutun pentru narghilea, identificat la Leţcani

Autoturism cu tutun pentru narghilea, identificat la Leţcani! Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, care transporta în autoturism 58 de kilograme tutun pentru narghilea.

În data de 27 martie a.c., în jurul orei 00.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit în localitatea Leţcani un autoturism, înmatriculat în R. Moldova, în care se afla un cetăţean cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 35 de ani.

În autoturism, poliţiştii de frontieră au observat două sacoşe mari în care se aflau mai multe pachete cu tutun pentru narghilea. În total, poliţiştii de frontieră au inventariat 58 de pachete de tutun a câte un kilogram fiecare.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, întreaga cantitate de tutun în valoare de 8.700 de lei fiind indisponibilizată.

Lasa un comentariu