Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a murit. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

Adolescenta cu chip de inger din Pascani, pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut lupta. Nicoleta, eleva de 17 ani, plecata in Turcia pentru tratament, a plecat la ceruri in cursul zilei de joi, 4 martie.

Anuntul a fost facut de familie pe retelele de socializare, iar cuvintele asternute in o   nline, aduc tristetea in sufletul tuturor.

Mi-e dor de părul tău frumos,

Mi-e dor nespus de faţa ta,

Mi-e dor de glasul tău duios,

(…)

Adio draga mea, Dumnezeu m-i te-a dat să-mi umpli viața de bucurie dar tot El a hotărât să te ia la El!

Durerea te-a copleșit și nu ai mai rezistat!

Dumnezeu să te ierte iubita noastră cu chip îngeresc! “ a scris joi aproape de pranz, mama fetei.

La scurt timp, zeci de internauti au postat mesaje de regret. Printre ei s-au aflat si cei care au mers zile la rand prin municipiu pentru a strange donatii ca Nicoleta sa beneficieze de tratamentul din strainatate.

În asemenea momente, cuvintele sunt de prisos… Ai definit puterea, speranța, ai fost și vei fi un exemplu pentru noi. Ai luptat până în ultima clipă, fată puternică! Dumnezeu să te aibă în paza lui! Odihnește-te în pace!” a precizat o tanara voluntara.

Starea Nicoletei s-a agravat in urma cu circa patru zile. La momentul respectiv, mama ei a precizat ca plamanii nu mai functioneaza decat cu aparate, rinichii nu au mai facut fata iar inima era slabita. Toate acestea ar fi fost generate de o infectie.

Tanara a fost operata de cancer la sfarsitul lunii ianuarie, iar interventia a fost de succes. S-a luptat pana in ultima clipa pentru a-si continua viata la fel ca orice tanar, cu vise si impliniri. Din pacate, complicatiile suferite de organism in urma acestei crunte boli, au dus-o printre ingeri, acolo unde nu mai exista durere sau suferinta.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace, pe fata cu ochii ca cerul, iar familiei multa putere pentru a face fata acestei pierderi, care ne lasa fara cuvinte.

Sursa: bittv.info

Lasa un comentariu