Admiterea la Iaşi: aproape 2.500 de dosare în două zile la UAIC

Admiterea la Iaşi! Conform datelor preliminare, în 13 iulie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi are până acum depuse 2.490 de dosare la cele 15 facultăţi. 

Cele mai multe sunt la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei – 412 dosare depuse, la Facultatea de Informatică – 194, la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor sunt 498. Printre facultăţile care au mai puţine dosare până acum se numără Chimia – 25, Biologia – 71 sau Facultatea de Fizică – 24. Tradiţional, acestea sunt şi facultăţile unde se ocupă mai greu locurile la taxă şi buget după admitere. La Teologie Ortodoxă au fost depuse deja 38 de dosare, iar la Teologie Romano-Catolică – 13 dosare.

Admiterea la Iaşi! La USV au fost depuse mai bine de 100 de dosare doar ieri

Şi la Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” au fost depuse mai bine de 100 de dosare doar ieri – numărul total ajungând la 178. În mod concret, până în prezent la Facultatea de Agricultură sunt 65 de dosare depuse pentru 285 de locuri la buget, la Facultatea de Horticultură sunt 18 dosare pe 129 de locuri la buget, la Facultatea de Ingineria Resurselor Animale şi Alimentare – 16 dosare pe 139 de locuri, iar cele mai multe sunt la Facultatea de Medicină Veterinară sunt 79 de dosare. 

Citește și Unul dintre cei doi pacienți transferați în Germania după explozia de la Petromidia a murit.

Lasa un comentariu