Protest împotriva preţului carburanţilor la mai multe benzinării din Iași! Șoferii vor protesta și astăzi

ACUM! Protest din cauza prețului mare al combustibililor la o benzinărie din Iași, ce aparține unei companii petroliere din Rusia!

Șoferii s-au organizat pe un grup de WhatsApp, dându-și întâlnire la benzinărie. Cei mai mulți dintre ei au alimentat doar de 1 leu sau 50 de bani în semn de protest și au lăsat mașinile parcate în fața pompelor de alimentare. Astfel, cei care chiar doresc să cumpere carburanți au de așteptat, însă mulți dintre ei pleacă la alte benzinării.

Protestul a continua și la o altă benzinărie! Ca să tragă de timp, mulți șoferi au stat la pompă ca să spele parbrizul și farurile mașinilor și abia apoi au plecat să plătească combustibilul turnat în rezervoare.

Șoferii și-au dat întâlnire și astăzi de la ora 19:00!

Citește și Șoferii români nu vor mai putea cumpăra combustibil din Ungaria

Ungaria ia măsuri după ce şoferii români au asaltat benzinăriile şi au format chiar cozi uriaşe pentru a-şi alimenta maşinile.

De astăzi, doar autoturismele cu numere de Ungaria vor putea alimenta cu combustibil la preţ plafonat în benzinăriile din ţara vecină.

Automobilele înmatriculate în străinătate vor cumpăra combustibili la preţurile pieţei, a declarat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului Viktor Orban, transmite MTI.

Lasa un comentariu