A fost amânat raportul la Legea privind educația sexuală a copiilor. Ce explicații au dat deputații

A fost amânat raportul la Legea privind educația sexuală a copiilor. Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor a dezbătut, marţi, proiectul de lege privind introducerea educaţiei sexuale în şcoli.

Deputatul PSD Adrian Solomon a propus să se amâne adoptarea unui raport pe acest proiect de lege pe motiv că, până la toamnă, când va începe sesiunea ordinară a Parlamentului, nu va exista nicio şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor în care să fie votată iniţiativa legislativă.

A fost amânat raportul la Legea privind educația sexuală a copiilor

Astfel, potrivit Agerpres, s-a decis amânarea raportului cu 11 voturi “pentru”, 3 ”împotrivă” şi o abţinere. Au votat pentru amânare PSD, PNL şi AUR, singura formaţiune care a susţinut că ar trebui adoptat un raport cât mai repede fiind USR.

Deputatul PSD Adrian Solomon a menţionat că i se pare o idee bună introducerea, printre drepturile copilului, şi pe acela de a beneficia de educaţie sexuală.

Explicații deputaților aici.

Citește și Un ieșean şi-a omorât concubina, în timp ce era arestat la domiciliu.

Un ieşean de 56 de ani şi-a omorât concubina după ce a bătut-o cu sălbăticie în urma unor certuri. El era arestat la domiciliu deoarece fusese prins băut la volan. Femeia de 51 de ani a fost lovită, iar după necropsie, cei de la Institutul de Medicină Legală şi-au dat seama că a fost omorâtă în urma loviturilor.

Lasa un comentariu