650 de euro preţul unei identităţi false

650 de euro preţul unei identităţi false! Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova asupra căruia au descoperit o carte de identitate falsă.

În data de 21 septembrie a.c. s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un microbuz, cetățeanul T.A., din R. Moldova, în vârstă de 26 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanelor. Cu această ocazie a fost descoperită, în buzunarul de la piept al hainei lui T.A., o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, având aplicată propria fotografie.

650 de euro preţul unei identităţi false

Polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. 

Bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate descoperită la controlul de frontieră prin intermediul unui conațional, ale cărui date nu le cunoaşte, contra sumei de 650 de euro. De asemenea urma să folosească documentul pentru a călători și a-și găsi de lucru în Germania.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Lucrări de reparaţii pe raza regionalelor Iaşi Timişoara şi Cluj-Napoca

O serie de lucrări de reparaţii la infrastructura feroviară vor avea loc, în perioada septembrie – octombrie 2021.

Lasa un comentariu