Items filtered by date: Sunday, 15 September 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Sunday, 15 September 2019

Investițiile în modernizarea iluminatului public din Municipiul Iași vor continua și cu fonduri europene. Marți, 10 septembrie, Agenția de Dezvoltare Regională Nord - Est (ADRNE) a comunicat Primăriei Municipiului Iași că proiectul „Reabilitare / modernizare / extindere, eficientizare rețea de iluminat public în Municipiul Iași” se încadrează în alocarea financiară a liniei de finanțare europeană și, ca atare, a intrat în etapa precontractuală. Practic, după ce municipalitatea va trimite ADRNE o serie de documente suport, va fi semnat contractul de finanțare.

Published in Economic

O nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice va avea loc în municipiu în perioada 23 septembrie - 11 octombrie. Ieșenii au ocazia să scape gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la o nouă campanie care își propune să crească nivelul de conștientizare a populației și a importanței reciclării, campanie susținută și de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Published in Local

Vreți să vedeți cum ar arăta un oraș fără mașini, chiar dacă e doar pentru o zi?

Published in Eveniment

„La Gomera”, al cincilea lungmetraj regizat de Corneliu Porumboiu, va rula într-o proiecție de gală, în prezența regizorului și a actriței Catrinel Marlon, duminică, 15 septembrie 2019, de la ora 19.00, la Cinema Ateneu.

Published in Life Style

Acţiunea pentru depistarea şoferilor băuţi a început vineri seară la ora 20 şi a fost organizată de către Biroul Rutier Iaşi, sub coordonarea comisarului şef Gheorghiţă Ciobanu. Cei 25 de poliţişti de la această structură s-au împărţit în două grupuri care au acţionat distinct la nivelul municipiului.

Published in Eveniment

Pe o rețea de socializare a fost încarcat un videoclip din care se poate observa că pe Bucium s-au format cozi infernale.

Published in Eveniment

Anchete şi reportaje de calitate, care implică o muncă de investigaţie, vor fi evidenţiate în rezultatele căutării pe Google, a anunţat gigantul american al internetului, o schimbare care va necesita modificări în algoritmul său de căutare, relatează AFP.

Published in High-Tech

Alocaţiile de stat pentru copii vor fi indexate anual în raport cu indicele de inflaţie, a anunţat ministrul muncii, Marius Budăi.

Poliţiştii din Botoşani vor sesiza Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) după ce o adolescentă de 16 ani a dispărut, de la domiciliu, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Published in Botoşani

Un bărbat de 43 de ani diagnosticat cu malarie este internat în stare gravă la Secţia de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Published in Eveniment
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30