Items filtered by date: Thursday, 01 August 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 01 August 2019

BĂLȚAȚI, ÎNTRE TRECUT ȘI VIITOR

Invitat: Vasile Aștefanei - primar Baltati

VARA LA ATENEUL NAȚIONAL DIN IAȘI

Invitat: Andrei Apreotesei - manager Ateneul National din Iasi

Published in IAȘUL TE VEDE

DEZBATEREA ZILEI - CAZUL CARACAL POATE SCHIMBA LEGEA

Invitat: Liviu BRAN - avocat Baroul Iași

Published in Dezbaterea zilei
Thursday, 01 August 2019 17:50

Sanatatea din peste

Consumati peste preparat la cuptor sau in ciorbe! Este sfatul medicilor care, dupa analiza ultimelor studii efectuate  de cercetatori, au constatat ca acesta reduce riscul aparitiei  cancerului colorectal. Pestele este benefic si in curele de  slabire, alaturi de legume proaspete sau preparate termic,  mai spun nutritionistii.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 01 August 2019 17:48

Sfintii zilei de 2 august

Pe 2 august in bisericile ortodoxe este pomenit Binecredinciosul  Imparat Justinian cel Mare. In bisericile romano-catolice este  venerat Sfantul Eusebiu de Vercelli.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 01 August 2019 17:44

S-a intamplat pe 2 august

Pe 2 august 1969 are loc vizita lui Richard Nixon, presedintele SUA,  in Romania. Tot pe 2 august, dar in anul 1922 a murit Alexander  Graham Bell, considerat inventatorul telefonului. Mai multe  despre ce s-a intamplat de-a lungul timpului pe 2 august, aflati din materialul de mai jos.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 01 August 2019 17:38

Romania este acasa - Dorul de parinti

Tinerii cu parintii plecati la munca peste hotare sunt nevoiti sa se maturizeze la varste fragede, fara a avea parte de un sprijin. Dorul de mama, de tata este un sentiment care cu greu poate fi  descris de copiii si adolescentii care au parintii plecati in  strainatate. Prin campania demarata de Asociatia Human  Help "Romania este acasa! Copiii au nevoie de parintii lor", am  vazut cum se implica statul si organizatiile sociale in sprijinirea  copiilor. In materialul de astazi, vom prezenta povestea unui  tanar care a aflat in perioada adolescentei ca ambii parinti  trebuie sa plece in strainatate. Ce drama se ascunde in spatele acestei povesti de viata, veti vedea in cele ce urmeaza.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 01 August 2019 17:27

Luna Diasporei

In fiecare weekend din august, Primaria Iasi va invita la un program dedicat diasporei si celor care viziteaza Iasul. A inceput luna Diasporei la Iasi. Si in acest an municipalitatea  vine cu un program special dedicat diasporei si celor care  viziteaza Iasul în luna august. Astfel, in toate weekend-urile din  aceasta luna, pe pietonalul Stefan cel Mare va fi un maraton  de evenimente cu spectacole de teatru, concerte corale si recitaluri  de poezie. Primele evenimente vor avea loc chiar sambata  aceasta.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 01 August 2019 17:24

Iuliu Hatiegan a semnat Poli Iasi

Un nou atacant a sosit in aceasta saptamana la Poli Iasi. Este  vorba despre jucatorul Iuliu Hatiegan, care pe langa talent  are si o interesanta poveste de viata. Stra-strabunicul sau,  celebrul medic Iuliu Hatieganu a fost cel care a fondat clubul la  care a crescut si a evoluat pana acum tanarul jucator. Iuliu are 21  de ani si a inscris 6 goluri, in 26 de meciuri in sezonul trecut si a  semnat cu gruparea alb-albastra un contract valabil pe doua  sezoane.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 01 August 2019 17:22

Este aerul conditionat daunator ?

In perioadele caniculare, fara aer conditionat nu prea poti respira  insa medicii spun ca trebuie sa avem mare grija cand il pornim.  De ce? Chiar daca ne ofera un confort termic, acest aparat ne  poate imbolnavi in cazul in care filtrele nu sunt curatate periodic.  O sensibilitate crescuta o au si persoanele care au boli cronice si  copiii.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Se implica in a-i ajuta pe cei aflati in dificultate! La nivelul judetului Iasi au fost create programe pentru a-i sprijini atat pe copiii care au unul sau ambii parinti plecati in strainatate cat si pe cei care au grija de acestia. Campania "Romania este acasa! Copiii au nevoie de parintii lor" demarata de catre postul de televiziune Iasi TV Life, va prezenta in acest material ce munca titanica se afla in spatele asistentilor sociali. Ei incearca prin diferite programe sa ii aduca pe copii pe o linie de plutire pentru a nu renunta la scoala.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« August 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31