Criminalul cu toporul de la Vaslui a chemat o vecină să-i arate ce a făcut, apoi a fugit

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Criminalul cu toporul de la Vaslui a chemat o vecină să-i arate ce a făcut, apoi a fugit

Written by  Jun 12, 2019

Un tânăr în vârstă de 35 de ani din Neamţ a fost retinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Vaslui după ce şi-a ucis viitorul socru cu toporul şi apoi a lovit-o şi pe viitoarea soţie, lăsând-o într-o baltă de sânge

Atacul a avut loc chiar în casa victimelor, iar după atac, tânărul a sunat o vecină, în casa căreia tocmai petrecuseră cu toţii, să-i arate ce a făcut, apoi a fugit în Neamţ, unde s-a predat la Poliţie.

Viitoarea soţie a tânărului a muncit mulţi ani în Italia, iar de cateva luni se întorsese în sat pentru pentru a avea grija de tatăl ei bolnav. Când s-a întors, cu ea s-a mutat şi iubitul ei, tânărul de 35 de ani.

Înainte de crimă, cei trei au petrecut la locuinta unei rude din sat, iar spre seară, bătranul şi fiica sa s-au indreptat singuri catre casa. Beat fiind, tânărul a mai rămas la petrecere, însă a fost dat afară din casă pentru că vorbea urât cu toată lumea.

Ajuns acasă, o ceartă ar fi izbucnit între el şi victimele sale, iar la un moment dat tânărul a pus mâna pe un topor cu care l-a ucis pe viitorul său socru, lovind-o năprasnic şi pe viitoarea lui soţie.

Apoi, tânărul a sunat-o pe femeia in casa in careia petrecusera cu totii cu cateva ore in urma si i-a spus ca a facut ceva grav. Femeia a alergat într-un suflet la casa unchiului si l-a gasit pe batran cu capul sfărmat, iar pe fiica acestuia sângerând puternic.

Ingrozita, femeia a sunat la 112, iar medicii de la Ambulanta au transportat-o pe ranita la spitalul din Husi, acolo unde medicii au operat-o de urgenta.

Agresorul a fugit după atac, dar s-a predat apoi Politiei din Neamt, urmând să fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pt 30 de zile.

(Sursa: Observator.tv)

 

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30