Cinci pe loc pentru un post de om de serviciu la un liceu din Vaslui

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Cinci pe loc pentru un post de om de serviciu la un liceu din Vaslui

Written by  May 05, 2019

Un concurs aprig s-a desfăşurat la un liceu din Vaslui, unde cinci candidaţi s-au luptat pentru un post de om de serviciu.

Unul dintre candidaţi i-a dezamagit crunt pe examinatori, după ce a reuşit să inunde holul unităţii de învăţământ la proba practică.

Bătălie mare pentru un post de om de seriviciu la un liceu din Vaslui

Un concurs apric a avut loc la Liceul "Mihail Kogălniceanu", unde cinci candidati s-au luptat pentru postul de om de serviciu, scos la concurs de conducerea unitătii de învătământ.

Ei avut de trecut două probe, una practică, şi un interviu, în cadrul căruia le erau testate cunostintele privind etapele curăteniei, însă proba mopului i-a pus în încurcătură, potrivit vremeanoua.ro, la care unul dintre candidaţi aproape a inundat un hol al liceului.

"Unii au făcut treabă bună, alţii nu au terminat-o la timp sau au făcut mai la mişto. La proba practică, cu exceptia unei fete, ceilalti au luat punctaje bune. Ca să nu existe discutii, că de ce unul a nimerit la baie, iar celălalt pe hol, fiecare a avut de tras un biletel pe care era scris locul în care avea de făcut curătenie", a precizat pentru presa locală directorul liceului.

Întrebări la interviu: "Ce planuri aveţi pe viitor?"

La interviu, candidaţii la postul de om de serviciu au tras bileţele cu întrebări: "la ce se foloseste detartrantul", "care sunt etapele curăteniei într-o sală de clasă?", "ce planuri aveti pe viitor?"

Cei 5 candidaţi au fost 4 femei si un bărbat, iar la proba de curăţenie bărbatul s-ar fi descurcat destul de bine, dar la interviu a fost timid. Postul l-a câştigat o femeie din Costeşti, care s-ar fi descurcat cel mai bine atât la proba practică, cât si la interviu.

(Sursa: Observator.tv)

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30