Un bărbat din Vaslui a ucis-o pe concubina sa cu o singură lovitură de topor

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Un bărbat din Vaslui a ucis-o pe concubina sa cu o singură lovitură de topor

Written by  Mar 11, 2018

Crimă înfiorătoare, sâmbătă seara, în judeţul Vaslui. După un scandal monstru cu iubita lui, un bărbat de 51 de ani a pus mâna pe un topor şi a lovit-o, lăsând-o fără suflare.

Potrivit vecinilor, certurile între cei doi erau nelipsite. Chiar sâmbătă, înainte de ultimul scandal, mama individului solicitase un echipaj de poliţie. Câteva ore mai târziu, omul i-a mărturisit unui vecin ce a făcut şi l-a rugat să-i anunţe pe poliţişti.

Orbit de gelozie, bărbatul ar fi pornit sâmbătă un nou scandal. Speriată, femeia, de 50 de ani, s-ar fi refugiat într-o încăpere, în speranţa că poate scăpa de agresor. Însă bărbatul nu s-a oprit aici. A luat un topor, a spart uşa şi, cu o singură lovitură, a doborât-o .

Localnică: „Tot timpul se auzeau certuri. El tot timpul îi spunea că nu o lasa să trăiască. Când se îmbată făcea panaramă. A mai înjunghiat-o în piept, ea mereu s-a întors la el.”

Vecin: „Oricum, el era agresiv. Ea muncea. Lui îi plăcea băutura. Spunea că o fugăreşte de acasă şi o ameninţă că o omoară.”

Cei doi aveau împreună doi copii: un băiat de 24 de ani, care locuia împreună cu ei şi o fiică de 16 ani, elevă la un liceu din Câmpina.

Sâmbătă, mama atacatorului ar fi sunat la poliţie spunând că fiul său este, de fapt, cel agresat. Cu toate acestea, când oamenii legi le-au bătut la uşă, femeia le-ar fi spus că totul este în regulă, iar bărbatul nu era de găsit.

Alice Ruja, procuror criminalist: „S-a întors autorul acasă şi pe fondul unui conflict, s-au certat. A luat un topor. Femeia s-a baricadat în cameră, iar el a spart uşa, a intrat în cameră şi i-a aplicat o lovitură cu toporul.”

Bărbatul a fost reţinut pentru omor, iar duminică va fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30