Facturi comerciale falsificate, depistate în P.T.F. Albița

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Facturi comerciale falsificate, depistate în P.T.F. Albița

Written by  Feb 26, 2018

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iaşi împreună cu inspectori vamali au descoperit, ascunse în bagajele a doi tineri, două facturi comerciale falsificate.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetățeanul român Petru M., în vârstă de 24 de ani, conducând un microbuz  înmatriculat în R. Moldova.

Două ore mai târziu, în același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un microbuz înmatriculat în România, cetățeanul din R. Moldova Mihai P., în vârstă de 25 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unor controale amănunţite asupra mijloacelor de transport și persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit, în bagajele celor două persoane, câte o factură comercială care avea aplicată ştampilă cu inscripţia TAX FREE.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea facturilor, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că ştampilele aplicate pe respectivele facturi nu îndeplinesc elementele de siguranţă ale unora autentice.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la falsificarea de instrumente oficiale.

 

 

 

(Sursa: politiadefrontiera.ro )

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30