Asigurare falsă depistată la un control de rutină

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Asigurare falsă depistată la un control de rutină

Written by  Feb 05, 2018

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în cazul unui tânăr care a prezentat la controlul de frontieră o asigurare tip RCA falsă pentru autoturismul pe care  îl conducea.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni-I.T.P.F. Iași aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit în trafic, pentru un control, pe raza localității de frontieră Lunca Veche, un autoturism marca Audi 6, înmatriculat în Bulgaria, condus de vasluianul Gabriel M., în vârstă de 26 de ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip RCA prezentată la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză din România, în urmă cu câteva zile și că o dată cu preluarea autoturismului i-au fost înmânate și documentele aferente acestuia. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă că documentul în cauză este fals ori falsificat.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 lei pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără asigurare.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

 

 

(Sursa: politiadefrontiera.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31