Pacienți îngrămădiți în același pat, într-un spital din Bârlad. Scuza găsită de managerul clinicii

 

 

Pacienți îngrămădiți în același pat, într-un spital din Bârlad. Scuza găsită de managerul clinicii

Written by  Feb 05, 2018

Imagini scandaloase surprinse într-un spital din Bârlad, la secția de Cardiologie, acolo unde doi pacienți internați au fost înghesuiți în același pat.

„Sunt internat în spitalul municipal Bârlad, pe secţia cardiologie. E de strigăt la cer. Suntem trataţi cu maximum de iresponsabilitate”, este mesajul unui pacient, potrivit vremeanoua.ro.

Conducerea spitalului a reacționat imediat după ce imaginile au apărut în spațiul online și explică că vina este a medicilor și asistentelor de gardă, care nu au gestionat situația corespunzător.

„Am verificat cu doamna manager, şi aşa era, doi bolnavi stăteau în acelaşi pat la salonul 6. Vina este a echipei de gardă din acea noapte, care nu a tratat corespunzător o problemã ivită, şi anume: se aflau internaţi mai mulţi bărbaţi decât femei. La saloanele de femei erau paturi libere şi în loc să aducă un pat la salonul 6 sau să ducă bolnavul într-un salon unde erau paturi libere, s-a preferat să fie înghesuiţi doi într-un pat, ceea ce nu este corect. Managerul a dispus un control la Cardiologie, pentru a identifica cine se face vinovat de situaţia jenantă în care au fost puşi cei doi pacienţi, între timp situaţia fiind reglată. Fiecare pacient are patul sãu, nu există doi într-un pat. Vom lua măsuri, asta e clar”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean, potrivit sursei citate.

 

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28