Bărbat din Vaslui, identificat de poliţişti după ce a lovit cu maşina un copil şi a fugit de la locul accidentului

Bărbat din Vaslui, identificat de poliţişti după ce a lovit cu maşina un copil şi a fugit de la locul accidentului

Written by  Oct 30, 2017

Poliţiştii vasluieni l-au identificat pe conducătorul auto care a lovit, duminică seara, cu maşina un copil în vârstă de 12 ani şi a fugit de la locul accidentului, fiind vorba despre un bărbat din comuna Rebricea, care conducea autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, este vorba despre un bărbat din comuna Rebricea, care, după ce s-a urcat băut la volan, a părăsit locul accidentului, a abandonat victima şi a mers la domiciliu.

‘Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a fost găsit acasă şi nu a recunoscut în primă fază că el este autorul accidentului. El a susţinut că la volanul maşinii era soţia sa, variantă susţinută de femeie, motiv pentru care ambii au fost conduşi la audieri. Ulterior, bărbatul a recunoscut că el se afla la volanul maşinii. În cauză au fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul accidentului’, a declarat luni, pentru AGERPRES, Silvia Manta.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele testului de alcoolemie, în funcţie de acestea urmând să se decidă dacă şoferul va fi reţinut.

Un copil în vârstă de 12 ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce a fost lovit, duminică seara, de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului, în comuna vasluiană Rebricea.

‘Pacientul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Vaslui. Copilul era conştient, dar a suferit un traumatism cranio-cerebral, o fractură de braţ şi alte contuzii’, a declarat dr. Daniel Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui.

 

 

 

(Sursa: radioiasi.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31