Cărţi de identitate false, descoperite la controlul de frontieră

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Cărţi de identitate false, descoperite la controlul de frontieră

Written by  Oct 09, 2017

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit două cărți de identitate false, procurate de un cetăţean R. Moldova cu scopul de a găsi un loc de muncă în Germania, atât pentru el, cât şi pentru conaţionalul care-l însoţea.

În ziua de 7 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Opel înmatriculat în Germania, cetăţeanul din R. Moldova Vladislav I., în vârstă de 24 de ani, care era însoțit de un alt cetățean R. Moldova.

În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului si persoanelor, în urma căruia au fost descoperite asupra lui Vladislav I. două cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor româneşti, pe care erau imprimate fotografiile ambelor persoane prezente la controlul de frontieră.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate lucrătorii noştri au stabilit că ambele documente sunt false.

Cu privire la cele constatate, Vladislav I. a declarat că intenţiona să ajungă în Germania şi urma să se folosesască de documentele descoperite asupra lui în vederea ocupării unui loc de muncă. Pentru atingerea scopului propus, Vladislav a procurat documentele de la un conaţional, ale cărui date nu le cunoaşte, plătind suma de 1000 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pe numele lui Vladislav I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

 

 

 

(Sursa: politiadefrontiera.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31