Un hoț obosit: tânăr prins dormind în mașina pe care tocmai o furase din Bârlad

Un hoț obosit: tânăr prins dormind în mașina pe care tocmai o furase din Bârlad

Written by  Sep 25, 2017

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comună gălăţeană Bălăbăneşti, a fost prins de poliţiştii rutieri vasluieni într-o pădure din apropierea municipiului Bârlad, dormind într-un autoturism pe care îl furase, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în momentul în care a fost găsit lângă Bârlad, tânărul se afla deja sub măsură controlului judiciar pentru o faptă similară, comisă la începutul lunii septembrie, tot în judeţul Vaslui.

„Bărbatul a sustras o maşină pe care a condus-o aproximativ 1,5 kilometri. Autoturismul nu a mai mers, oprindu-se undeva la marginea unei păduri, iar bărbatul a adormit la volan. Poliţiştii rutieri l-au identificat pe bărbatul care a sustras maşina şi au constatat că acesta a fost pus sub control judiciar, după ce, la începutul lunii, a sustras o maşină din curtea unui parc auto şi s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a avea permis de conducere, provocând un accident”, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

În cursul zilei de luni, magistraţii de la Judecătoria Bârlad vor analiza înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv pentru tânărul de 23 de ani.

Pe data de 5 septembrie, bărbatul a sustras un autoturism dintr-un parc auto de pe raza localităţii Badeana, pe care l-a condus pe Drumul European 581. La efectuarea unui viraj, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autovehiculul oprindu-se într-un sunt de pe marginea părţii carosabile. Imediat după avarierea autoturismului, şoferul a coborât de la volan şi a fugit. Un martor la eveniment a sesizat poliţiştii prin apelul de urgenţă 112.

 

 

(Sursa: reporteris.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31