Șofer cu permis de conducere necorespunzător, depistat la controlul de frontieră

Șofer cu permis de conducere necorespunzător, depistat la controlul de frontieră

Written by  Sep 04, 2017

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie bulgară și Republica Moldova  care conducea un ansamblu de vehicule deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 02 septembrie a.c., în jurul orei 01.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Serghei N., cu cetățenie bulgară și Republica Moldova, în vârstă de 35 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format  dintr-un autoturism şi o remorcă tip platformă, ambele înmatriculate în Bulgaria.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că bărbatul este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoriile A, B și C , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule în cauză îi sunt necesare categoriile B și E.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu ştia că permisul de conducere valabil deţinut nu îi dă dreptul de a conduce ansamblul de vehicule.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

 

(Sursa: politiadefrontiera.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« December 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31