Adolescentă însărcinată din Miroslava, snopită în bătaie de concubin până a avortat

 

Adolescentă însărcinată din Miroslava, snopită în bătaie de concubin până a avortat

Written by  Apr 19, 2017

Adolescenta a fost chiuretatã, iar apoi luatã cu forta din spital, pentru a nu povesti cosmarul pe care îl trãieste acasã.

Detalii incredibile ies la ivealã în cazul tinerilor care, duminicã seara, au agresat un echipaj al Ambulantei Negresti. Tânãrã care a fost transportatã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, cu metroragie, suferise un avort spontan acasã. Vecinii spun cã fata a fost bãtutã crunt de concubinul ei, iar în urma acestei bãtãi ar fi pierdut sarcina. Dupã ce medicii i-au fãcut chiuretaj, aceasta a fost luatã cu forta de concubinul agresor, pentru a nu da declaratii politiei despre chinul prin care a trecut. Între timp, concubinul fetei si prietenii lui, cei care i-au agresat pe ambulantieri, au fost retinuti marti de oamenii legii si adusi la Vaslui, unde li s-a deschis dosar penal pentru amenintãri, respectiv loviri si alte violente.

Un adevãrat cosmar. Prin asta pare sã fi trecut tânãra de 16 ani, adusã duminicã noaptea, cu ambulanta, la Vaslui. De loc din comuna Miroslava, judetul Iasi, fata s-a pripãsit la Negresti dupã ce s-a îndrãgostit de un crai al cartierului Schinaj, pe numele lui Dumbravã. A rãmas însãrcinatã cu el iar în urmã cu sase luni a nãscut prin cezarianã, primul ei copil. De câteva sãptãmâni, tânãra din Miroslava a rãmas din nou grea cu Dumbravã, însã de data asta n-a mai dus sarcina la capãt. Duminicã seara, în urma unei discutii mai aprinse, Dumbravã si-ar fi luat la bãtaie concubina, provocându-i avort spontan. Speriat de sângerãrile acesteia, Dumbravã a pus mâna pe telefon si a sunat la 112. A fost scos din sãrite de întrebãrile pe care operatoarea i le tot punea si a decis sã se rãzbune pe ambulantieri. În momentul în care salvarea a sosit la poarta lui, Dumbravã, ajutat de cinci prieteni, a sãrit cu pumnii sãbiile si cutitele la asistentul medical. A vrut sã-l înjunghie însã a fost oprit în ultimul moment de un amic. Într-o primã fazã, angajatii SAJ Vaslui au abandonat ambulanta si au luat-o la fugã speriati, însã au revenit în cartierul Schinaj douã ore mai târziu pentru a recupera masina. Au venit însotiti de politisti si jandarmi, au luat-o pe fata de 16 ani si au transportat-o la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui.

Tânãra si-a luat tãlpãsita din spital

Adusã duminicã noaptea la spitalul din Vaslui, fata a fost bãgatã în sala de operatii si chiuretatã. “A ajuns duminicã noaptea în spitalul nostru, cu sângerãri uterine. Tocmai suferise un avort spontan acasã. Medicii i-au fãcut chiuretaj iar luni dupã-amiazã pacienta a fugit din spital. Am anuntat Politia pentru cã îsi riscã sãnãtatea” ne-au declarat surse din cadrul spitalului. Apropiatii fetei spun însã cã ea n-ar fi plecat de bunã voie din spital, ci a fost luatã cu forta de prietenii concubinului pentru a nu da declaratii oamenilor legii despre bãtaia încasatã cu o searã înainte. Scenariul nu pare chiar ireal, având în vedere cã în momentul când a fost luatã cu salvarea de acasã, tânãra i-a rugat pe cei de la SAJ sã o lase sã-si ia si bebelusul de sase luni cu ea. Era semn cã nu dorea sã se mai întoarcã în casa lui Dumbravã.

Agresorii ambulantierilor au fost adusi la audieri de Politie

Politia si-a fãcut datoria în acest caz si i-a identificat si i-a adus la audieri pe agresorii cadrelor medicale. Actiunea penalã nu poate sã înceapã însã si asta din cauza angajatilor SAJ Vaslui, care nu au depus încã plângeri la Politie. “Politistii au identificat si adus la audieri trei barbati cu vârste între 18 si 37 de ani, pe numele cãrora a fost deschis dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de amenintãri dar si loviri si alte violente. Actiunea penalã va începe în momentul când va exista o plângere prealabilã. Deocamdatã persoanele agresate nu au depus o astfel de plângere la Politie”, ne-a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

(Sursa: vremeanoua.ro)

Last modified on Wednesday, 19 April 2017 10:31

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30