FOTO. Bărbat din Bârlad, decedat în Italia în urma unui accident

 

FOTO. Bărbat din Bârlad, decedat în Italia în urma unui accident

Written by  Apr 15, 2017

Pentru o familie din Bârlad, Sărbătorile de Paște sunt acum un chin. Fiul, fratele, prietenul, ruda – Mihai Lefter, de 44 de ani, plecat în Italia de câțiva ani la muncă, a murit miercuri seara, la 20.30, pe o șosea din localitatea San Giuliano, zona Milano.

Mihai Lefter  se întorcea de la muncă, pe scuterul său, moment in care, a fost implicat într-o ciocnire frontală cu mașina condusă de un italian de 34 de ani, conform celor relatate de cotidianul Milano Today.  Polițiștii italieni fac încă cercetări pentru elucidarea producerii tragediei, iar bârlădeanul urmează a fi repatriat după întocmirea tuturor actelor necesare. Cel mai probabil, va fi adus în țară săptămâna viitoare. 

Accidentul care a dus la moartea bârlădeanului Mihai Lefter s-a petrecut în apropiere de Milano, în San Giuliano, miercuri, 12 aprilie, puțin după orele 20.30. Conform celor scrise în cotidianul „Milano Today”, Mihai Lefter ar fi circulat cu viteză și a pierdut controlul direcției de mers al scuterului, într-o curbă, intrând pe contrasens.

S-a ciocnit violent de mașina condusă de un italian de 34 de ani. A zburat câțiva zeci de metri, aterizând pe caldarâm, murind pe loc, după cum relatează jurnaliștii italieni. „La lumina mașinilor de poliție s-a văzut clar că românul de pe scuter a murit instataneu. Pe șosea erau resturile scuterului, o geantă cu cumpărături și alte lucruri folositoare la muncă. S-a ciocnit de un Hyundai, rănile nefiind compatibile cu viața. O cauză a accidentului tragic petrecut ar vitez amare cu care circula cel de pe scuter. Victima a pierdut controlul asupra scuterului în timp ce intrase într-o curbă, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal  de mașian italianului de 34 de ani. A fost luat pe barbriz și aruncat la zeci de metri distanță, pe marginea străzii”, a precizat Milano Today.

 Corpul lui Mihai Lefter a fost transportat la spitalul din Vizzolo Predabissi pentru necropsie, urmând a fi repatriat după ce se va efectua ancheta poliției și formalitățile de repatriere legale. Este al doilea bârlădean care moare în Italia într-un accident rutier în această lună, după ce Măndița Stan, de 61 de ani, din Bârlad, a murit în Padova, la începutul acestei luni, fiind accidentată mortal când se întorcea cu bicicleta de la muncă.

(Sursa: vremeanoua.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« May 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31