Cum răspunde Cristian Rizea acuzațiilor că ar fi „țepuit” un hotel din Vaslui în campania electorală

 

Cum răspunde Cristian Rizea acuzațiilor că ar fi „țepuit” un hotel din Vaslui în campania electorală

Written by  Apr 13, 2017

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a răspuns acuzaţiilor legate de faptul că plecat dintr-un hotel din Vaslui fără să plătească masa şi cazarea şi că nu ar fi achitat nişte bilete de avion afirmând că PRU avea prin contract obligaţia să-i achite cheltuielile din campania electorală, iar biletele de avion pe care nu le-ar fi plătit i-au fost de fapt oferite cu titlu gratuit de omul de afaceri Alin Burcea după ce acesta aflase de intenţia sa de a candida la Primăria Sectorului 5.

 

Cristian Rizea susţine că nu el, ci PRU nu şi-a respectat obligaţiile care-i reveneau printr-un contract încheiat cu un hotel din Vaslui.

„Cel care a decis unde să candidăm eu şi dl. Ciprian Ţîrdea a fost domnul Bogdan Diaconu, în ciuda faptului că îşi dăduse cuvântul în faţa colegilor din conducerea PRU că vom candida pe lista de la Bucureşti ! Cu o zi înainte de data limită a depunerii candidaturilor Bogdan Diaconu m-a rugat să merg la Vaslui că partidul va suporta din punct de vedere financiar cheltuielile aferente campaniei electorale, inclusiv costurile de cazare!”, a scris, pe Facebook, Cristian Rizea.

În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de omul de afaceri Alin Burcea, Rizea precizează că Burcea l-a abordat, fiind interesat de perspectiva ca fostul deputat să devină primar al sectorului 5 la alegerile din iunie 2016.

„Cel care m-a căutat prima oară la telefon a fost domnia sa, care a insistat să ne vedem la o cafea, motiv pentru care ne-am văzut în biroul meu din sediul PSD Sector 5. Cu toate că ne ştiam doar din vedere din vremea guvernării PSD în perioada 2000-2004, am înţeles imediat că Alin Burcea era foarte interesat de persoana mea deoarece, în calitatea mea de preşedinte PSD Sector 5, îmi exprimasem public intenţia de a candida la Primăria Sectorului 5!”, susţine Rizea.

El a spus că, la insistenţele lui Burcea, au mers împreună la Mamaia şi la Predeal cu familia. „Domnia sa mi-a oferit chiar nişte bilete de sejur gratuite în Grecia în luna iulie-august 2015, bilete pe care le-am oferit unor colegi de la PSD Sector 5 (element care se poate foarte uşor verifica)! În acea perioadă, având nevoie de nişte servicii turistice, am apelat la dl. Alin Burcea, care mă rugase ca pentru astfel de solicitări să colaborez cu agenţia dânsului, lucru pe care l-am facut, domnia sa insistând că nu trebuie să achit contravaloarea acestor servicii!”, mai spune fostul PSD.

 

(Sursa: digi24.ro)

Last modified on Thursday, 13 April 2017 10:19

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« May 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31