Moarte stupidă: o vasluiancă a confundat sticla de alcool cu antigelul

Moarte stupidă: o vasluiancă a confundat sticla de alcool cu antigelul

Written by  Mar 11, 2017

O femeie din comuna vasluianã Albesti a murit zilele trecute la Spitalul “Parhon” din Iasi, dupã ce a ingerat accidental antigel. Potrivit medicilor de pe ambulantã, aceasta a confundat recipientul cu sticla de spirt. Avea 54 ani si era cunoscutã ca o mare consumatoare de alcool. Trãia de pe o zi pe alta, singurul venit fiind ajutorul social. Mâhnitã de ceea ce s-a putut întâmpla, soacra femeii a anuntat cã nu îi va primi trupul neînsufletit în casã, urmând ca aceasta sã fie dusã direct la bisericã si apoi înmormântatã, scrie Vremea Noua.

Alcoolul continuã sã facã ravagii în judetul Vaslui. Cu o zi înainte de 8 Martie, Doina V., din localitatea Corni-Albesti, a ingerat o cantitate destul de mare de antigel. În lipsã de alcool, femeia obisnuia sã bea si spirtul din sticlã. I s-a fãcut rãu, iar rudele au chemat imediat ambulanta. A fost preluatã de un echipaj SAJ Vaslui, iar ulterior a fost transportatã cu ajutorul SMURD Iasi la Spitalul “Sf. Spiridon”. „Pacienta a ajuns în UPU în comã, intubatã si ventilatã mecanic. Starea era extrem de severã si a fost transportatã la Spitalul Parhon pentru di­alizã pe sectia de nefrologie. Prog­nosticul la acel moment era rezervat”,, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar UPU, pentru Ziarul de Iasi. Dupã patru ore, femeia a murit, iar trupul i-a fost transportat la IML.

Vecinii acesteia spun cã de mult nu o mai vãzuserã treazã. “Toatã lumea o cunostea. Nu stim exact ce substantã a consumat, însã mai mult ca sigur a fost confudatã cu alcool, pentru cã îi plãcea sã bea. Si sotul ei face parte din aceeasi categorie, însã el se mai tine cât de cât de muncã. Vine la ajutorul social si mai merge din când în când cu ziua la muncã. Împreunã au o fatã destul de mare, care nu mai locuieste de ceva timp cu ei. Nu am mai vãzut-o de mult pe aici. Noi le vom asigura un ajutor de înmormântare, asa cum se procedeazã în cazul fiecãrui asistat social”, a declarat viceprimarul comunei Albesti.

 

(Sursa: vremeanoua.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30