Vaslui

Vaslui (446)

O angajată a Serviciului Pașapoarte, aflată în subordinea Instituției Prefectului Vaslui a fost preluată de o ambulanță SMURD, după ce femeii i s-a făcut rău în timpul programului de lucru, prefectul Isabel Bogdan afirmând că în acest caz cel mai probabil este vorba de suprasolicitare la locul de muncă.

Scene ciudate cu ocazia sfinţirii locului pe care urmează să se construiască o biserică într-un sat din judeţul Vaslui. Pentru a nu-şi murdări pantofii după ce a coborât din bolidul de lux, Episcopului Huşilor i s-au întins covoare pe drum şi pe terenul unde a avut loc ceremonia religioasă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit peste 15.000 țigarete cu timbru de acciză Republica Moldova pe care doi cetățeni români au încercat să le introducă în ţară, sustrăgându-le de la controlul de frontieră.

O intamplare halucinanta  a avut  loc  în comuna Banca, județul Vaslui. Un baietel de numai 10  ani ar fi fost obligat sa întretina relatii sexuale orale cu un alt minor de 14 ani. Minorul  a fost santajat sa intretina relatiile sexuale orale de catre cel de 14 ani,  care l-a si  filmat, pentru a fi santajat   apoi cu filmarea.

Una dintre victimele accidentului petrecut, ieri dimineatã, în apropiere de fosta fabricã de cãrãmidã a ajuns în stare gravã la Spitalul Judetean Vaslui. Dupã primele evaluãri, medicii au solicitat elicopterul SMURD pentru transportul victimei la un spital din Iasi.

Un bărbat de 35 de ani, din Berezeni, a fost adus la Spitalul Huși, în stare extrem de gravă, după o tentativă de suicid.

În urma unei acțiuni specifice desfășurate pe linia prevenirii și combaterii contrabandei în zona de competență, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au confiscat două autoturisme de lux și 4.502 pachete de țigări de contrabandă.Cei doi șoferi sunt cercetați penal pentru contrabandă, față de unul dintre ei instanța dispunând arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Unul dintre elevii de excepţie ai Liceului ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui, Vlad Sîmbotin, a obţinut premiul I la Olimpiada Naţională de Biologie, desfăşurată la Baia Mare, obţinând sâmbătă, 22 aprilie, cel mai mare punctaj din ţară la clasa a XII-a.

Noapte albă, în comuna Dragomirești, acolo unde apele au năvălit în satul Doagele și au inundat o casă, plus zece gospodării anexă.

Arhiva Iasi TV Life

« May 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31