Super User

 

Super User

Super User

 

 

PROIECTE NOI PENTRU JUDEȚUL IAȘI

Facilitate pentru cei care isi schimba actul de identitate. In doar cateva secunde, orice iesean care vrea sa isi schimbe cartea d eidentitate poate face plata prin interemdiul unui ... SMS. Sistemul este functional si a pornit din dorinta de a eficientiza activitatea din cadrul Directiei Locale de Evidenta a Persoanelor.

Se investeste in infrastructura! Drumul judetean 249 A, care face legatura intre judetul Iasi si raionul Leova, ar urma sa fie modernizat pe o lungime de noua kilometri. Realizarea proiectului si alocarea sumei necesare pentru intocmirea documentatiei tehnico-economice vor fi supuse aprobarii plenului Consiliului Judetean.

Aparatura moderna pentru Maternitatea "Cuza Voda". In sedinta de Consiliu Judetean din aceasta luna va fi supus dezbaterii proiectul privind achizitionarea unui mamograf performant la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie "Cuza Voda" din Iasi.

Peste 600 de specialisti in dermatologie vin la Iasi. Timp de 3 zile, intre 26 si 28 aprilie, Iasul va fi gazda Conferintei de Dermatologie "Zilele Gheorghe Nastase". Evenimentul, ajuns la a 24 editie, va reuni peste 600 de medici specialisti in boli ale pielii, care vor aduce ultimele noutati din domeniu. Important pentru scoala medicala de la noi este faptul ca lectorii prezenti sunt din Romania, deoarece organizatorii isi propun sa ii promoveze pe medicii romani, foarte apreciati in Europa si nu numai. De altfel, editia din anul 2019, care va fi a 25-a, va aduce la Iasi si doctori din diaspora.

A fost spital pentru bolnavii de ciuma. In urma cutremurului din 1977 a fost puternic afectata iar cladirea a fost refacuta in intregime. In cadrul proiecului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Manastirea Piatra Sfanta, sau Schitul Tarata cum este cunoscuta in popor.

Sfintii zilei! Pe 25 aprilie, atata crestin - ortodocsii cat si romano - catolicii pomenesc personalitati care au marcat istoria bisericii. In calendarul ortodox este praznuit Sfantul Vasile de la Poiana Marului si Sfantul Marcu. Tot pe Sfantul Marcu il pomenesc si credinciosii romano-catolici.

Arhiva Iasi TV Life

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30