Items filtered by date: Wednesday, 19 June 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 19 June 2019
Wednesday, 19 June 2019 19:05

Vreau la cresa!

Continuam si azi campania Iasi TV Life -  Vreau la cresa! Iasul se confrunta cu o lipsa acuta de locuri in  crese. Anul acesta, peste 600 de copii nu  au resuit sa obtina un loc la cresele de stat.  V-am aratat in ce s-au transformat cinci crese  de stat care au existat la inceputul anlor 90 in  municipiul Iasi. Dupa ce am fost in cartierele  Dacia, Tatarasi, Tutora, Ciurchi, am decis sa  ajungem si in zona Poitiers, unde n-a  ramas nici urma de cresa si nimeni nici nu- si aminteste ca ar fi existat vreodata. 

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 19 June 2019 19:02

Sfintii zilei de 20 iunie

Pe 20 iunie, in bisericile ortodoxe este pomenit  Sfantul Ierarh Calist. Romano - catolicii o venereaza pe fericita Margareta Ball.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 19 June 2019 19:01

S-a intamplat pe 20 iunie

Pe 20 iunie 1891 a murit Mihail  Kogalniceanu. Tot pe 20 iunie, dar in anul  1955, a avut loc cea mai indelungata eclipsa  totala de soare a secolului: 7 minute si 8 secunde,  observata in Filipine. ce alte evenimente  deosebite au avut loc de-a lungul timpului pe  20 iunie, aflati din materialul de mai jos.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Stau cu medicamentele in geanta de  antrenament in fiecare zi! Jucatorii de la  Politehnica se antreneaza si joaca  meciurile de acasa in aceleasi conditii  execrabile. Lipsa unor terenuri care sa fie la  anumite standarde si a unei sali de forta dotata  cu tot ceea ce ar fi nevoie, precum si  starea destul de precara a gazonului de  pe stadionul Emil Alexandrescu sunt  cauzele pentru care sanatatea alb- albastrilor este din ce in ce mai subreda. In tot  acest timp au existat doar promisiuni ca  lucrurile se vor schimba, insa nimic  concret nu se poate observa atunci cand  arunci un ochi peste terenurile din Copou.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 19 June 2019 18:44

Pregatiti de RomanIA Autentica

Pregatiti pentru o noua editie de RomanIA  Autentica. Al treilea an consecutiv,  municipalitatea invita iesenii si oaspetii  Iasului sa imbrace ia romaneasca si  costumul traditional romanesc si sa vina pe  pietonalul Stefan cel Mare pentru a participa  la cea mai mare manifestatie dedicata  celebrarii traditiilor si mestesugurilor  populare. Totul are loc duminica, in ajun de  Sânzâiene.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 19 June 2019 18:41

Milioane de euro lasate in paragina

Nu mai putin de noua milioane de euro a  costat construirea celui mai mare centru  expozitional din Moldova. Cladirea se  afla in prezent in administratia Consiliului  Judetean si de la momentul inaugurarii  pana in prezent aceasta a gazduit doar  11 evenimente. Centrul Expozitional Moldova a  fost construit pentru a gazdui evenimente de  mare amploare insa acest lucru nu s-a  intamplat, iar cladirea este plina de mucegai  si infiltratii.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 19 June 2019 18:26

Invata sa aleaga

Multi tineri sunt nehotarati cand vine  vorba sa isi aleaga o cariera pentru viitor. Si  asta se intampla din cauza ca nu au parte  de consilierea unui specialist care sa ii  ajute sa se descopere si sa aleaga cel mai  potrivit job. Psihologii au identificat toate  aceste probleme ale adolescentilor si au  creat noi terapii pentru ca viitorul lor sa fie unul  stralucit. Care sunt elementele de care  trebuie sa tina cont un tanar aflat la inceput de  drum, veti vedea in cele ce urmeaza.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 19 June 2019 18:13

Au fost magici

Au fost magici! La fix 25 de ani de cand  Gheorghe Hagi marca impotriva Columbiei in  cadrul campionatului Mondial din '94, micii  tricolori au scris o noua fila de istorie  importanta pentru fotbalul romanesc. Este  pentru prima oara in istoria Romaniei cand o  nationala de tineret ajunge in grupele  Campionatului European. Iar elevii lui  Mirel Radoi au vrut sa transforme acest  eveniment in unul cu adevarat de neuitat si  au invins la scor Croatia, la SanMarino.  4-1 s-a terminat confruntarea dintre cele  doua echipe si astfel Romania este pe primul  loc in grupa, chiar daca la egalitate cu Franta.

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO

INVESTIM ÎN IAȘI - IMPORTANȚA DIGITALIZĂRII ÎN MEDIUL UNIVERSITAR

INVITATI:

Patricia BERTA - lector univ. FEAA
Andrei COROEANU - student FEAA

 

Published in Investim în Iaşi

 

DEZBATEREA ZILEI - ALCOOLEMIA, BOALA SECOLULUI

Invitat: dr. Petronela NECHITA - medic primar psihiatric

Published in Dezbaterea zilei
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30