Items filtered by date: Thursday, 24 January 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 24 January 2019
Thursday, 24 January 2019 18:07

DEZBATEREA ZILEI - LUCRĂRI CONTESTATE

DEZBATEREA ZILEI - LUCRĂRI CONTESTATE

Published in Dezbaterea zilei

DEZBATEREA ZILEI - UN ROMÂN, ȘEFUL DETECTIVILOR DE PRETUTINDENI

invitați:

Dan RUSU - vicepreședinte 1 al A.M.D.

Constandin SÂRBU - președinte P.D.P România

Published in Dezbaterea zilei
Thursday, 24 January 2019 17:29

Sute de ieseni s-au prins in Hora Unirii

Au urcat pe scena si au vorbit despre importanta zilei de 24 ianuarie 1859. Au urmarit apoi parada militara dupa care s-au prins in traditionala Hora a Unirii, dansata pentru prima oara la Iasi pe 24 ianuarie 1859. Vorbim de autoritatile locale, judetene, guvernamentale dar si despre reprezentantii bisericii, care au participat la manifestarile dedicate implinirii a 160 de ani de la unirea principatelor romane.

Published in ȘTIRI VIDEO

An de an, ziua de 24 ianuarie atrage mii de ieseni in Piata Unirii. Multi vin din curozitate, altii ... sa asculte discursurile politicienilor. Sunt printre ei si persoane care abia asteapta sa se prinda in Hora Unirii. Cu siguranta insa toti privesc cu emotie parada militara. Parada celor care fac ca si astazi Romania sa fie o tara unita.

Published in ȘTIRI VIDEO

Uniti de 24 ianuarie! Reprezentantii mai multor importante institutii au luat parte la manifestarile organizate de catre Primaria Municipiului Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane. Fundatia Colegiului National de Aparare a fost prezenta in Piata Unirii pentru a marca cei 160 de ani de la Unire.

Published in ȘTIRI VIDEO

Coada la placinte, vin si ceai! Iesenii n-au placat acasa dupa ce au jucat Hora Unirii. Au asteptat cumiti sa ajunga la placintele pregatite de primaria municipiului Iasi. Si anul acesta au fost impartite 5.000 de placinte, vin fiert si ceai fierbinte.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 25 ianuarie in biserica ortodoxa este pomenit Sfantul Ierarh Bretanion. In biserica romano-catolica este venerata Convertirea sfantului Paul.

Published in ȘTIRI VIDEO

Unirea de acum 160 de ani ne obliga sa facem totul pentru a reda aspiratia romanilor intr-un viitor in care tara sa fie bine guvernata. Sunt cuvintele presedintelui Klaus Iohannis, care a venit la Iasi in preziua aniversarii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane, Moldova si Tara Romaesca.Primul om in stat a inmanat autoritatilor locale titlul de Capitala istorica a Romaniei, si nu a pierdut ocazia sa-i critice pe membrii Guvernului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Inca un mandat la conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare. Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi va fi condus pentru înca un mandat de profesorul doctor Grigore Tinica. La inceputul saptamanii au fost facute publice rezultatele finale ale concursului organizat de unitatea medicala, astfel ca pentru sustinerea proiectului de management acesta a fost apreciat cu nota 10.

 

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO

După perioada sărbătorilor, puțină economie prinde numai bine. Nu trebuie pierdută din vedere nicio ofertă, mai ales dacă te poți bucura de mai multe avantaje la prețuri mai mici.

Cum îți sună mai mare și mai ieftin?

Published in Eveniment
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31