Ministerul Sănătăţii a alocat peste 3 milioane de euro pentru investiţii la spitalele din Fălticeni şi Suceava, în 2018
Print this page

Ministerul Sănătăţii a alocat peste 3 milioane de euro pentru investiţii la spitalele din Fălticeni şi Suceava, în 2018

Written by  Aug 23, 2018

Ministerul Sănătăţii a alocat aproximativ 3 milioane de euro pentru continuarea investiţiilor la Spitalul Municipal Fălticeni şi achiziţia de aparatură medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, a anunţat directorul DSP, Cătălina Zorescu.

Potrivit sursei citate, Ministerul Sănătăţii a alocat pentru acest an, prin Direcţia de Sănătate Publică Suceava, suma de 13.520.000 de lei către autorităţile administraţiei publice locale, pentru investiţii.

Directorul DSP Suceava a menţionat că fondurile alocate au ca destinaţie continuarea unor investiţii la Spitalul Municipal Fălticeni, ce se ridică la o valoare de 11.000.000 lei, din care s-au decontat până în prezent lucrări în sumă 6.591.000 de lei, precum şi pentru achiziţia unui angiograf în valoare 2.520.000 de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Cătălina Zorescu a adăugat că DSP Suceava a încheiat contracte cu Consiliul Judeţean Suceava şi cu Primăria Municipiului Fălticeni în vederea derulării obiectivelor menţionate.

(Sursa: Agerpres)

Geo