Lucrari sistate din cauza conditiilor meteo
Print this page

Lucrari sistate din cauza conditiilor meteo

Written by  Aug 03, 2018

Prefectul Judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunţat vineri că s-au reluat lucrările pe drumurile naţionale din judeţ, după ce o perioadă au fost sistate din cauza ploilor şi a fenomenelor meteo periculoase.

Potrivit prefectului, este vorba despre lucrări de execuţie a covorului asfaltic, marcaje rutiere şi turnare de tratamente pe drumuri naţionale.

Adomnicăi a precizat că, pe raza de activitate a Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, au fost reluate lucrările de execuţie a covorului asfaltic pe DN17, la Mestecăniş, iar în perioada imediat următoare vor demara lucrările de execuţie pentru straturi bituminoase subţiri, pe DN 17B.

Totodată, se execută lucrări de marcaje rutiere pe DN 17, de la localitatea Păltinoasa la Câmpulung Moldovenesc, precum şi reparaţii la covorul asfaltic pe DN 17A, între Palma şi Ciumârna.

Prefectul a menţionat că, în urma alunecării de teren produse din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, pe DN 17 A a fost afectat terasamentul pe o porţiune de 100 de metri, de la kilometrul 30+900 până la kilometrul 31, circulaţia desfăşurându-se pe un fir.

De asemenea, s-au reluat lucrările pe drumurile naţionale ce intră în aria de competenţă a Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, fiind începute lucrări de turnare tratamente pe DN 29A, începând de la limita cu judeţul Botoşani, între localităţile Zvoriştea şi Adâncata.

Se efectuează lucrări de reparaţii asfaltice şi pe DN 2E, în zona localităţii Cacica, iar vineri au început lucrările de reparaţii pe DN2, la intersecţia cu DN 17A, în zona localităţii Ratoş.

 

sursa: radioiasi.ro