Saturday, 10 February 2018 14:58

Bătrân din Suceava, carbonizat în propria casă

Written by
Rate this item
(0 votes)

Din cauza instalaţiei electrice improvizate, o casă din Vatra Moldoviţei a fost cuprinsă de flăcări. Un bătrân de 75 de ani a murit ars de viu.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vatra Moldoviţei au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Vatra Moldoviţei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul dormitorului, cu degajări mari de fum şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti. Din nefericire, în interiorul camerei incendiate, militarii au găsit trupul neînsufleţit al proprietarului, un bărbat în vârstă de 75 de ani. Au ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile şi alte bunuri. Cauza pro­ba­bilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la instalaţia electrică cu improvizaţii. Incendiul a fost stins la ora 15.15, iar pompierii au salvat casa şi anexele gospodăreşti.

 

 

(Sursa: evz.ro)

Read 567 times

Add comment


Security code
Refresh