Bătaie între fete, cu pumni şi picioare, la o şcoală din Gura Humorului

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Bătaie între fete, cu pumni şi picioare, la o şcoală din Gura Humorului

Written by  Nov 04, 2017

Scene de o violenţă izbitoare s-au petrecut în cursul zilei de joi, în apropierea liceului din Gura Humorului, protagoniştii incidentului fiind chiar câteva eleve ale şcolii.

Minute bune, cinci adolescente împart sălbatic pumni şi picioare unei colege, punând-o la pământ. Întinsă pe jos, eleva care a căzut victimă brutalităţii colegelor sale încasează picioare în burtă şi în zona capului, fiind trasă şi de păr. Episodul s-ar fi petrecut într-o pauză, în timpul programului şcolar, scena fiind filmată cu un telefon mobil. Copleşită de ploaia de lovituri, adolescenta îşi apără faţa cu mâinile, însă nu reuşeşte să se ferească de furia celorlalte fete.

Pe înregistrare se poate observa cum un coleg îi sare în apărare, o ajută să se ridice şi o scoate dintre colegele violente, asta nu înainte ca victima să-şi primească o înjurătură de toată isprava de la una dintre bătăuşe, „Crucea mă-tii, tu! Te desfigurez, tu!”.

Victima e luată în braţe de o tânără care ţine nonşalant între degete o ţigară, ciorchine de fumători observându-se în cea de-a doua parte a filmării, adolescenţi care au asistat impasibili la scenele şocante.

Mama elevei agresate a menţionat că a sesizat conducerea şcolii, dar şi poliţia, şi că doreşte să-şi transfere fiica la un liceu din Suceava. Din mărturisirile acesteia reiese că victima este în clasa a IX-a, colegele agresoare fiind cu un an mai mari.

De partea cealaltă, conducerea şcolii a precizat că a demarat o anchetă, iar elevele implicate vor avea nota scăzută la purtare. Se pare că bătaia s-ar fi iscat în urma unor comentarii postate pe Facebook. 

(Sursa: monitorulsv.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30