Un adolescent din Suceava şi-a găsit sfârşitul într-un accident de moped

POZA SIMBOL POZA SIMBOL

Un adolescent din Suceava şi-a găsit sfârşitul într-un accident de moped

Written by  Oct 16, 2017

Un tragic accident de moped a curmat viaţa unui adolescent de 17 ani, din comuna Stroieşti, județul Suceava.

Nenorocirea a fost semnalată poliţiştilor duminică dimineaţă, în jurul orei 06.20, când oamenii legii au fost anunţaţi despre producerea unui accident pe strada Centurii din comuna Şcheia. O echipă operativă deplasată la faţa locului a constatat faptul că, în timp ce conducea mopedul spre direcţia restaurantului Polaris din comuna Şcheia, Ionuţ C., în vârstă de 25 de ani, din comuna Stroieşti, având ca pasager un tânăr de 17 ani, din aceeaşi localitate, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei şi a acroşat bordura din partea stângă a drumului, potrivit Monitorul de Suceava.

În urma impactului, mopedul s-a răsturnat pe şosea, aruncându-i pe carosabil pe cei doi ocupanţi ai vehiculului. Impactul puternic cu asfaltul a dus la moartea tânărului de 17 ani aflat pe moped şi vătămarea corporală gravă a celui care conducea mopedul. Conducătorul vehiculului a fost transportat la spital de un echipaj al ambulanţei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările ulterioare făcute în baza de date a poliţiei, au stabilit faptul că tânărul de 25 de ani care conducea mopedul nu avea permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Corpul neînsufleţit al tânărului de 17 ani a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava, necropsia urmând să stabilească cauza morţii acestuia.

 

(Sursa: monitorulsv.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31