Tânăr din Suceava, prins cu 10.000 de pachete de țigări de contrabandă
Print this page

Tânăr din Suceava, prins cu 10.000 de pachete de țigări de contrabandă

Written by  Sep 01, 2017

Aproape 200.000 de țigarete disimulate într-un perete dublu al unei autoutilitare care transporta încălțăminte, au fost descoperite de polițiștii din Suceava, în urma unui control în trafic.  

La data de 31 august a.c., un echipaj din cadrul I.P.J. Suceava a oprit pentru control, pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 26 ani, din, Suceava, care a declarat că transportă încălțăminte și tălpi de încălțăminte.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au observat diferențe vizuale între dimensiunea interioară a autoutilitarei raportată la cea exterioară, fapt pentru care au procedat la conducerea acesteia la sediul poliției.

După o cercetare amănunţită, a rezultat că în interiorul autoutilitarei era creat un spațiu suplimentar (perete dublu), în care se aflau depozitate mai multe cutii din carton conținând pachete de țigarete de proveniență extracomunitară, care au fost introduse printr-un capac tăiat în partea de mijloc a cupolei. În interiorul autoutilitarei au fost descoperite 197.640 de ţigarete

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări față de cel în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în forma calificată. De asemenea, s-a instituit sechestru asupra autoutilitarei.

(Sursa: politiaromana.ro