VIDEO. Cerbi uciși de braconierii din Suceava, cărați în portbagajul unei mașini
Print this page

VIDEO. Cerbi uciși de braconierii din Suceava, cărați în portbagajul unei mașini

Written by  Aug 29, 2017

Imagini cu cerbii uciși de braconieri, cărați în portbagajul unui autoturism 4X4 au fost făcute publice de Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Angajații Direcției Silvice din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor și polițiștii suceveni au descoperit un caz de la Ocolul Silvic Cârlibaba.

Doi cerbi tineri au fost împușcați, fiind descoperiți într-un autoturism de teren. Personalul silvic a alertat poliția, fiind reținut un suspect, acesta fiind recidivist, condamnat în trecut la cinci ani de închisoare, tot pentru braconaj. Suspectul a fost reținut de polițiști pentru cercetări, iar autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării.

Se pare că bărbatul face parte dintr-o reţea aflată de mai mult timp în vizorul poliţiei. Bărbatul făcuse pană în pădure, în apropierea comunei Cârlibaba, iar în timp ce aștepta ajutor, a fost găsit de pădurarii suceveni, în jurul orei 05.00 dimineața, care patrulau în zonă. În portbagajul mașinii se aflau doi cerbi de aproximativ 1-2 ani, de peste 100 de kilograme fiecare. Carnea acestora urma să fie vândută la pensiunile din zonă cu 30 de lei pe kilogram.

braconaj Carlibaba 2braconaj Carlibaba 3

braconaj Carlibaba 4

(Sursa: suceavanews.ro)

Last modified on Tuesday, 29 August 2017 21:20