Items filtered by date: Wednesday, 23 January 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 23 January 2019

Invitați:

Cristina ANDONE - trainer și scriitor

Irina NICHIRIUC - trainer

DE LA CORPORAȚIE, LA VIAȚA DE TRAINER ȘI SCRIITOR

NESUPUSELE, POVESTEA CELOR 100 DE FEMEI DE BASM

 

 

Published in Investim în Iaşi
Wednesday, 23 January 2019 19:32

DEZBATEREA ZILEI - IAȘUL ÎN SĂRBĂTOARE

DEZBATEREA ZILEI - IAȘUL ÎN SĂRBĂTOARE

invitat: Sorin IFTIMIE - istoric

Published in Dezbaterea zilei

Toţi elevii din unităţile de învăţămânr preuniversitar din România sunt liberi şi  vineri, 25 ianuarie. Ecaterina Andronescu a semnat un Ordin în acest sens, astfel că minivacanţa elevilor se prelungeşte cu o zi.

Ziua liberă va fi însă recuperată, cel mai probabil în primul week-end de după vacanţă.

Published in Eveniment

Scandal la sedinta Consiliului Judetean Iasi! Aflati la Ruginoasa consilierii judeteni au avut pe ordinea de zi un proiect legat de comuna Ruginoasa. Consiliul local urma sa cedeze consiliului judetean Iasi un teren pe care ar urma sa fie realizat un Centru Zonal pentru Forbal destinat copiilor sub 14 ani. Subiectul a starnit dispute intre consilierii PSD si consilierii PNL, pentru ca ultimii cerea mai multe acte care erau lipsa la dosar.


 

Published in ȘTIRI VIDEO

Membrii PSD nu au fost invitati la unul dintre cele mai importante evenimente. Ne referim la decernarea de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a titlului de "Capitala Istorica a Romaniei", la 160 de ani de la Unirea Principatelor. Astfel, parlamentarii PSD alaturi de ceilalti membrii PSD nu vor participa la aceste manifestari in semn de protest. Acestia au criticat dur gestul primarul Mihai Chirica si au declarat ca il vor sanctiona.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sedinta solemna a Consiliului Judetean Iasi la Ruginoasa!  Prima sedinta din acest an a cosilierilor judeteni a fost tinuta in casa boiereasca ce i-a apartinut domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Rugioasa. De data aceasta, la sedinta au participat nu doar alesii judeteni, dar si cativa parlamentari din Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 24 ianuarie, in calendarul ortodox este pomenita Sfanta cuvioasa Xenia. In aceeasi zi, romano-catolicii il venereaza pe Sfanta Francisc de Sales.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Fara Autostrada, Moldova ramane pe loc!Sub aceasta deviza, la sfarsitul anului trecut, primarii din Iasi, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei si Roman au pus bazele Asociatiei Moldova se dezvolta. Ei s-au intalnit acum la Iasi pentru a stabili obiectivele asociatiei, aflata acum in plin proces de inregristrare. Telul comun al asociatiei este efectuarea demersurilor pentru construirea autostrazii, dar si pentru alte proiecte necesare fiecarei comunitati.

Published in ȘTIRI VIDEO

Pro Romania are sustinere la Iasi! Liderul partidului, Victor Ponta a venit la Iasi pentru a pregati formatiunea locala pentru alegerile europarlamentare. Fostul premier a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca se bucura de sprijinul mai multor primari din judetul Iasi in alegeri.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ninsori, vant si polei. De asta vom avea parte in urmatoarele zilei, inclusiv de Ziua Principatelor Unite. Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ninsori in mai multe judete din Moldova, iar in Iasi se va depune un strat considerabil de zapada.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31